tjänster retail knowledge

Röster från kandidater

Mitt intryck av Retail Knowledge och deras rekryteringsarbete är at det är en snabb och professionell process med kompetent personal. För det värsta som finns som arbetssökande är att vänta i all evighet på svar. Bättre att få ett svar och att man vet hur man ligger till.

Rekryterarens arbete var bra, hade satt sig in vad arbetsgivaren sökte och gav snabba återkopplingar. Han hade bra kunskaper om detaljhandeln generellt och hade bra koll vad arbetsgivaren stod för och vad de sökte. Kändes väl förberedd.

Har bara haft goda erfarenheter av Retail Knowledge. Jag tycker om att bli uppdaterad i hur processen fortlöper och hur jag själv ligger till i den. Har alltid fått svar på ansökningar inom rimlig tid vilket jag också uppfattar som positivt och professionellt.

– Dragana Carlsson

 

Mitt första intryck av Retail Knowledge och den rekryteraren jag träffade var att de var specialiserade och stor erfarenhet av uppdrag inom retail. Mycket seriösa och kompetenta men med ett varmt och personligt bemötande.

Rekryteraren gav ett professionellt intryck med hög kompetens inom rekrytering. Informativ om tjänsten och status för processen. Mycket bra återkoppling och uppföljning. Han hade även erfarenhet och stor kunskap om retailbranschen och var påläst för den aktuella tjänsten.

Min helhetsbild av Retail Knowledge är att de har en mycket hög kunskap inom retail, detaljhandel samt andra uppdrag inom försäljning i alla typer av nivåer på roller, från säljare till VD.

– Yvonne Lindberg

Få en offert

Vill du få en offert för just ditt uppdrag? Kontakta oss enkelt och snabbt via detta offertformulär så hör vi av oss inom kort.

Några referenser

Vi har hjälpt fler än 400 retailbolag sedan vi startade 2002. Läs om några företag vi hjälpt.

Frågor?

Hittar du inte det du söker är du hjärtligt välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa just dig på bästa sätt.

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning