tjänster retail knowledge

Här är några exempel på tjänster och funktioner vi bemannar

Butiker och Varuhus
Serviceinriktade butikssäljare är grunden i vår bemanning. Vi har hjälpt hundratals butiker och varuhus med rätt bemanning vid rätt tillfälle. Det kan gälla att vi skall bemanna korta pass men även drifta hela butiker med alla personal. För större bolag bygger vi även företagsanpassade bemanningspooler. Du har behovet och vi har personalen, svårare än så behöver det inte vara.

Kundtjänst och Kundservice
Mötet med kunden sker inte bara fysiskt i butiken. I samband med e-handelns genombrott sker dessa möten oftare och oftare via telefon eller chat. Som kund gör du inga skillnader på dessa kanaler. Du förväntar dig samma servicenivå oavsett hur kommunikationen sker och därför bör alla servicepositioner vara bemannade med personer som är experter på just service

E-handel och Lager
Logistikflödena har små marginaler, ledtiderna är korta och hela processen är helt beroende av att rätt mängd personer finns tillgängliga i rätt tid. Liknande utmaningar finns inom lagerhanteringen där produktflödet till butikerna är en grundförutsättning för företagets säljarbete. Här finns även utmaningar som säsongsbyten, reklamationer, inventeringar med mera.

Retail Knowledge har erfarenheterna av bemanning inom e-handel och lager. Låt oss effektivisera och göra er bemanning för dessa tjänster mer flexibel.

Mer information och priser?

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så får du ett mail med mer information och priser gällande våra bemanningstjänster.

https://www.youtube.com/embed/1Qlb14yZuV4

Få en offert

Vill du få en offert för just ditt uppdrag? Kontakta oss enkelt och snabbt via detta offertformulär så hör vi av oss inom kort.

Några referenser

Vi har hjälpt fler än 400 retailbolag sedan vi startade 2002. Läs om några företag vi hjälpt.

Frågor?

Hittar du inte det du söker är du hjärtligt välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa just dig på bästa sätt.


Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning