tjänster retail knowledge

Företagsanpassad bemanningspool - ONE STOP STAFFING

En komplett bemanningslösning som optimerar alla era bemanningsresurser.

ONE STOP STAFFING integrerar alla era deltidsanställda som önskar fler pass, hanterar alla era behovsanställda och kompletteras med en anpassad bemanningspool.

Genom att kombinera dessa personalgrupper i vår bemanningslösning så får ert företag en tillförlitlig bemanningslösning som optimerar och effektiviserar all hantering av behovsresurser. Som butikschef räcker det med en bokning via vår app då behov uppstår.

Alltid rätt bemanning med minimal administration
Retail Knowledges bemanningstjänst är tillförlitlig, lättillgänglig och inte minst användarvänlig. Via din mobil kan du boka och kommunicera med dina bemanningsresurser. Retail Knowledge administrerar alla era egna anställda som önskar fler timmar samt står för alla rekryteringar och allt arbetsgivaransvar för er bemanningspool. Med minsta möjliga administration kan du som kund äntligen skapa den kostnadseffektiva flexibilitet som är nödvändigt för att nå framgång i retailbranschens rörliga värld.

Bara det bästa verktyget är gott nog – Därför samarbetar vi med Ipool
Retail Knowledge är och skall vara bäst på att bygga, underhålla och driva effektiva bemanningslösningar och därför har vi valt att bygga vår tjänst i det bästa bemanningsverktyget på markanden och det verktyget heter Ipool.
Ipool är ett modernt och välbeprövat verktyg där idag fler än 3000 butiker och 115 000 användare hanterar sin bemanning. Du kan läsa mer om Ipool här

 

 

 

Mer information och priser?

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så får du ett mail med mer information och priser gällande våra bemanningstjänster.

Få en offert

Vill du få en offert för just ditt uppdrag? Kontakta oss enkelt och snabbt via detta offertformulär så hör vi av oss inom kort.

Några referenser

Vi har hjälpt fler än 500 retailbolag sedan vi startade 2002. Läs om några företag vi hjälpt.

Frågor?

Hittar du inte det du söker är du hjärtligt välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa just dig på bästa sätt.


Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning