tjänster retail knowledge

Drift & Bemanning

Möt framtiden med rörliga och flexibla personalkostnader!

Att bedriva effektiv och lönsam fysisk retail idag skiljer sig markant mot hur det var för bara ett antal år sedan. För att lyckas måste retailbolagen bli både effektivare och smartare samtidigt som man inte får släppa blicken från vägen (läs core business).

Drift av butiker och popup
Retail Knowledge är pusselbiten mellan varumärket/konceptet och fastighetsägaren. Vi kliver in och tar ansvar för drift och bemanning av er butik eller popup.

Företagsanpassad bemanningspool
Retail Knowledge bygger, driftar och utvecklar er företagsanpassade bemanningspool. Tjänsten är 100% behovsstyrt vilket innebär att du säkerställer rätt bemanning vid de perioder försäljningen är hög utan stora investeringar.

Hyr/köp
Retail Knowledge hjälper er med funktioner inom er organisation som initialt är tillfällig men som över tid kan pli permanent. Detta ger dig full flexibilitet att löpande forma och trimma er organisation oavsett vad som händer runt hörnet.

Retail Knowlege har nästan två decenniers erfarenhet av att stötta företag i denna konvertering. Vi har samlat på oss massor av erfarenheter som du får med på köpet i ett samarbete med oss.

I menyn här intill hittar du tjänster som vi kan hjälpa just ert företag med.

 

Retail Knowledge är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Bemanningsföretagen via Almega och följer, av Bemanningsföretagen, framtagna leveransvillkor ABPU-10

>Klicka här för att ladda ner ABPU-10

Mer information och priser?

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så får du ett mail med mer information och priser gällande våra bemanningstjänster.

https://www.youtube.com/embed/Jolq2lCnzLY

Få en offert

Vill du få en offert för just ditt uppdrag? Kontakta oss enkelt och snabbt via detta offertformulär så hör vi av oss inom kort.

Några referenser

Vi har hjälpt fler än 500 retailbolag sedan vi startade 2002. Läs om några företag vi hjälpt.

Frågor?

Hittar du inte det du söker är du hjärtligt välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa just dig på bästa sätt.

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning