poolare retail knowledge

Sofia Bergsten – Smarteyes

Hur länge har du varit Poolare hos Retail Knowledge?
Jag har varit med i poolen sedan november 2015, då jag började på NK och sedan för att jobba även på Smarteyes vid årsskiftet. Jag hade ingen tidigare erfarenhet av att vara säljare i butik men oj vad jag lärt mig massor under den här tiden.

Tycker du att det fungerar bra att kombinera jobbet som Poolare med dina studier?
Det är mesta dels väldigt kul och praktiskt att vara en poolare men ibland finns det små utmaningar. Det är framför allt att du måste vara beredd på att vara flexibel i din vardag och som säljare vara duktig på att hantera obekväma situationer med kunder på ett professionellt sätt. Även att lära sig en ny avdelning samt sortiment har varit en utmaning i sig.

Hur är det att arbeta som Poolare?
Det absolut roligaste är att en får variation i jobbet. Jag får träffa fantastiska kollegor och lär mig något nytt varje dag på jobbet, samtidigt som jag får tid till min dansutbildning. Det är verkligen ett toppen sätt att kombinera jobb och utbildning.

Johan To – Brothers

Hur länge har du varit med i RetailPoolen?
Jag har varit med i Retailpoolen sedan juni 2014.

Tycker du att det fungerar bra att kombinera RetailPoolen med dina studier?
Det har gått utmärkt att kombinera studierna med Retailpoolen. Deras krav mötte mina förväntningar och säljarjobbet på Brothers har varit en nyttig miljöförändring från mina tandläkarstudier.
Retailpoolen använder sig utav ett “tillgänglighetsschema”, där man markerar vilka dagar och tider man kan jobba. Detta gör det enkelt för studenter att planera in jobb parallellt med sina studier.

Hur är det att arbeta som Poolare?
Jag trivs väldigt bra med att arbeta som Poolare. Det bästa är att det fortfarande känns lika kul att få jobba på dem olika butikerna, träffa kollegorna, ha kundkontakt och få sälja!

Avan Shali – Twilfit, Åhléns, Blomsterlandet, Staffing assistent.

Hur länge har du varit med i RetailPoolen?
Jag har varit med i poolen sedan september 2015.

Tycker du att det fungerar bra att kombinera RetailPoolen med dina studier?
Retailpoolen är ett enkelt och smart sätt för studenter. Jag har ett schema där jag lägger upp vilka dagar jag kan jobba och blir tillfrågad utifrån det. Det funkar bra för mig som går i skolan på förmiddagen och jobbar vissa eftermiddagar/helger.

Hur är det att arbeta som Poolare?
Jag trivs jättebra i poolen och har varit med i Twilfit, Åhléns och Blomsterlandet. Det går och kombinera med studierna och på sommaren kan man ta sig an andra pooler. Det är roligt att träffa nya människor och nya kollegor runt om i Stockholm. Ingen dag är den andre lik.
Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning