Lediga jobb

Sök jobb

Produkt koordinator - Oriflame, Stockholm

2019-05-13
Logo

Oriflame söker Produktkoordinator för föräldravikariat

Som produktkoordinator hos oss i Skandinaviska teamet handlar det mycket om att du skall "train the trainers", såväl ute på fältet som på kontoret och i vår härliga Concept Store mitt i centrala Stockholm.

Du blir vår expert på vår färgsprakande produktportfölj och fokusutbildningsområdet ligger på vår fina hudvård. Inom denna har vi skräddarsydda utbildningar "Skin Care Academy" som uppdraget är att attrahera så många som möjligt till och genomföra med mycket härlig energi!

Med dessa verktyg gäller det att motivera och inspirera våra duktiga återförsäljare, så att de lyckas ännu bättre med sin business!

Som Produktkoordinator, behöver du vara en stark kommunikatör och trygg presentatör och bekväm med att hålla workshops i såväl stora som små grupper, med ämnen som varierar. Ditt fokus ligger på att utbilda så många som möjligt ute på fältet och hitta kreativa sätt att få alla att vilja utvecklas. Du har ett positivt och proaktivt mindset och förmågan att jobba i högt tempo, med flera parallella projekt samtidigt, med korta deadlines. Vidare är du väldigt flexibel och uppskattar även att resa i jobbet när detta krävs.

Dokumenterad mångårig erfarenhet av planering och genomförande av utbildningar/workshops.
Säljerfarenhet från skönhetsbranschen är ett plus, liksom kännedom om direktförsäljning.
Utmärkta kunskaper i in MS office (PPT, Excel)
Språkkunskaper: Flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Även norska önskvärt.

Tillträde: Omgående

Varaktighet: September 2020

B- körkort

Är du den Teamplayer vi söker? Skicka in din ansökan direkt då intervjuer sker löpande.

Vid frågor kontakta stina.sasser@retailknowledge.se

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning