Lediga jobb

Sök jobb

Avdelningsansvarig Trädgårdstillbehör -Blomsterlandet ,Lund

2019-07-29
Logo

Blomsterlandet söker en säljande avdelningsansvarig till vår avdelning Trädgårdstillbehör ute & inne (30h/v) till vår butik i Lund.

Vi tror du har passion för allt som hör trädgården till och mötet med kund.Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår nya butik kommer att få både dig själv och butiken att växa, slå ut och ge frukt.

Vi vill att du ska: Älska att sälja, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet: För att klara av tjänsten på avdelningen för trädgårdstillbehör behöver du ha kunskaper inom växter, jord, näring och bekämpning av ohyra.Truckkort är ett krav. 

Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna kommer att bestå av kundservice, beställning, varuexponering, varuplockning samt i övrigt förekommande butikssysslor.

Arbetstid: Ca 30 timmar/vecka

Omfattning av tjänst: Tillsvidareanställning

Ort: Lund

Tillträde: Omgående

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Gunilla Wånglin på mejl: gunilla.wanglin@retailknowledge.se

Blomsterlandet är en del av Sveriges största blomsterföretag.
Blomsterlandet har idag 57 butiker och verkar för en stark expansion. Blomsterlandets produkter står för inspiration och prisvärd kvalité med tydlig fokusering på blommor, växter och tillbehör för inom- och utomhus bruk.Blomsterlandet ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena Koncernen och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning