Lediga jobb

Sök jobb

Säljare (Sommarjobb) - Nymans Ur Västerås

2019-03-13
Logo

Sommarjobba på Nymans Ur 1851 i Västerås?

Vi på Nymans Ur arbetar med kunden i fokus
Som säljare ger du ett gott första och sista intryck till kunden. Du tar initiativ till säljande kundmöten, hjälper och inspirerar med dina klockkunskaper. Tillsammans med teamet har du ett stort ansvar för den dagliga försäljningen och arbetar proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål.

Vi söker dig med kompetens inom och med en personlighet, enligt nedan:
Du ska ha kompetens inom säljbranschen och ska vara professionell och ansvarsfull. Du ska även behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vi önskar att du genom din personlighet uppnår goda relationer både med kunder och leverantörer, samt därigenom våra mål.

Vad får du?
Välkommen till ett härligt och tryggt gäng som sätter kunden i fokus. Vår kultur kännetecknas av driv, engagemang, respekt, proffsighet och omtanke. Vi som bolag får höga värden i medarbetarundersökningen som görs årligen, ett medelvärde på 4,15 av 5. Vi erbjuder intern utbildning i Nymans ur Academy. Bra förmåner i form av friskvårdsersättning. Ett ledarskap som kännetecknas av resultat och teamfokus.

Om tjänsten:
Tjänsten är 4-7 veckor under sommaren 2019 och tillträde sker efter överenskommelse. Vi tillämpar detaljhandelsavtalet. Om denna tjänst låter intressant och passar dig ber vi dig skicka in ditt CV med personligt brev till butikschefen Mathias Swanström, mathias@nymansur.com .

Sista ansökningsdag är den 31 mars 2019.

I över 160 år har Nymans Ur 1851 arbetat med de bästa kvalitetsuren. Vi är auktoriserade återförsäljare, med det största utbudet i Skandinavien, till några av de mest exklusiva, traditionella och innovativa varumärkena i världen; Rolex, Audemars Piguet, Breguet, Cartier, Chopard, IWC, Jaeger-LeCoultre, Officine Panerai, TAG Heuer, Vacheron Constantin, Tudor, Omega, Zenith, Ulysse Nardin, Sjöö Sandström och Longines. Med andra ord erbjuder vi det mest exklusiva och allra bästa ifrån klockmarknaden. Förutom klockor finns ett stort utbud av smycken från Chopard och Ole Lynggaard samt vårt egna varumärke Rare Jewelry. Med vår mångåriga erfarenhet, höga kunskaps- och servicenivå samt våra 12 egna certifierade och välutbildade urmakare lever Nymans Ur 1851 upp till ledorden kvalitet, service och känsla.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning