Lediga jobb

Sök jobb

Multi Concept Manager - Dinsko/Ecco/Nilson Shoes, Skärholmen

2018-11-27
Logo

Vill du jobba som Multi Concept Manager för Sveriges största skokoncern?

I rollen som Multi Concept Manager på Feetfirst (Dinsko, Ecco och Nilson Shoes) är ditt mål att maximera försäljningen och lönsamheten, samt att kontinuerligt utveckla försäljningsarbetet. Tillsammans med ditt team skapar du en inbjudande miljö där kunderna bemöts av serviceinriktad personal med bred kunskap gällande produkter och sortimentet. Du är en naturlig ledare och brinner för att coacha och utveckla dina medarbetare. Du har en kommunikativ ledare som skapar rätt förutsättningar för att ditt team skall trivas och tillsammans nå uppsatta försäljningsmål.

Vi söker dig som är försäljningsdriven, engagerad och brinner för det operativa ledarskapet. Du gillar ordning och reda då det är en förutsättning för att lyckas i denna roll som Multi Concept Manager. Alla de olika koncepten har sina egna riktlinjer och marknadsplaner varav du behöver vara strukturerad och ordningssam. Du ansvarar för butikens schemaläggning för fast och behovs personal och drivs av affärsmannaskapet i rollen. Du är en person som med din målmedvetenhet motiverar och inspirerar dina medarbetare att alltid prestera på topp. Tillsammans blir ni ett vinnande team.

Vi ser gärna att du har
• Tidigare arbetat som operativ butikschef inom detaljhandeln
• Erfarenhet från att leda större team
• Utmärkta kuskaper i butiksekonomi
• Kunskaper i affärssystem inkl. Officepaketet
• Har en positiv attityd

Anställningsvillkor
Titel: Butikschef
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningstid: Heltid
Löneform: Fast

I denna rekryteringsamarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Om företaget:
NilsonGroup är Skandinaviens ledande skokoncern. Genom våra butikskoncepr; Dinsko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns, Radical Sports samt franchisebaserade Ecco Stores kan vi erbjuda något som passar för alla. Ett oslagbart utbud i kombination med starka varumärken. Med 330 butiker i Sverige, Norge och Finland omsatte NilsonGroup 3 miljarder under 2017.
Vi tänker KUNDEN – Vi tänker ENKELT – Vi tänker NYTT – Vi tänker och visar TILLIT

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning