Lediga jobb

Sök jobb

Butikssäljare - Mio, Stockholm

2019-08-29
Logo

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i snart 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur.
Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i.

Till vår bemanningspool söker vi nu:

Butik- och lagermedarbetare till Mios bemanningspool i Stockholm. Du kommer att vara anställd av Retail Knowledge och jobba på uppdrag i MIOs butiker inom Stockholm.

Du kommer tillsammans med dina kollegor i butiken jobba för att på bästa sätt driva ett lönsamt och serviceinriktat arbete mot butikens uppsatta mål. Viktigt för oss är att du har en hög grad av kundorientering och servicekänsla.
Som en del av bemanningspoolen kommer du att jobba i butiken såväl som på lagret. Oavsett var du är placerad är din huvuduppgift att ge våra kunder riktigt bra service. Som person ser vi att du är driftig, utåtriktad och van vid att ta eget ansvar.

Arbetsuppgifter:
- Serva och hjälpa våra kunder
- Kassaförsäljning
- Fylla på varor
- Ta emot och sortera ankommande gods
- Lämna ut varor till kunder på varuutlämningen

Vi söker dig som:

- Är flexibel och har viljan att ta i där det behövs
- Har erfarenhet av att jobba med service, och trivs i en roll med mycket kundkontakt
- Är fysiskt stark och vid god kondition. Arbetet innehåller en del tunga lyft
- Är van vid att arbeta i ett högt tempo

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Stockholm
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Välkommen in med din ansökan!

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Inga ansökningar kan skickas direkt till Mio. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: madelene.farm@retailknowledge.se

RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning