Lediga jobb

Sök jobb

Butikschef - Himla inspirations outlet & Concept Store, Uppsala

2018-11-30
Logo

Butikschef, Himla inspirations outlet och Concept Store, Uppsala
Till Himlas inspirations outlet och Concept Store söker vi nu efter en inspirerande och driven butikschef.

Du brinner för att skapa en inspirerande och säljande butik samt att hjälpa kunderna att förvandla deras hem till något utöver det vanliga. Detta är en förutsättning för att du, dina kollegor och butiken skall utvecklas och nå uppsatta mål. Du har en naturlig ådra för service och tycker om det personliga mötet med kunden. Vi förväntar oss att du uppskattar att driva försäljning och nå uppsatta mål samt att du är van att inspirera såväl dina kunder som kolleger. Din tjänst innebär att du är operativ ansvarig i allt från att analysera nyckeltal till att coacha och utveckla butik dina medarbetare. Vi ser gärna att du drivs av entreprenörskap och kommer att ta hand och driva butiken som om det vore din egen.

Vi tror att du är en serviceminded butikschef som tycker om att jobba i ett litet men gediget team. Till det är du en duktig säljcoach som gärna leder genom att vara ett bra föredöme både i säljet och kontakten med kunden. Vi fokuserar mer på mötet med kunden och coachningen av personal än administrativa sysslor, även om sådana förekommer. Erfarenhet av Visual merchandising samt rollen som butikschef är meriterande.

Då vi har många återkommande kunder förstår du vikten av goda kundrelationer och kan skapa långsiktiga relationer. Du har lätt för att samarbeta, gillar nya utmanande situationer som utvecklar dig och dina kollegor. Självklart är du en positiv och härlig person som gör vår butik ännu trevligare!

Anställningsvillkor
Titel: Butikschef
Anställningstyp: Heltid tillsvidare (kvällar & helger ingår i schemat)
Löneform: Fast
Startdatum: 1 februari -2019

Ansökan
Välkommen med din ansökan till nina.dennis@himla.se senast 20 december

Om Himla:
Himla är ett varumärke som arbetar med textilier för hemmets alla rum. Formgivning och färgsättning är av egen design där Himlakonceptet står för kvalité, färgkoordination och inspirerande variation – allt i naturmaterial

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning