Lediga jobb

Sök jobb

Butikschef (Vikariat 1,5 år) - Mshop, Göteborg

2019-11-28
Logo

Mshop söker Vikarierande butikschef till deras Flagshipstore i Göteborg!

Söker du ett spännande, roligt och utmanande arbete? Är du driven, modig och gillar varierande arbetsuppgifter? Då kan vi på Mshop Göteborg ha jobbet för dig! Vi söker just nu en säljinriktad vikarierande butikschef till vår nyrenoverade, ljusa och moderna butik på Andra långgatan 3, Göteborg.

Vi söker dig som är trygg i din roll som ledare och som vill fortsätta att utvecklas som butikschef hos oss på Mshop. Du har en naturlig ådra för service och tycker om det personliga mötet med kunden. Vi förväntar oss att du uppskattar försäljning och är van att inspirera dina kolleger inom sälj och service. Det är viktigt att du i din roll som vikarierande butikschef på Mshop leder med förtroende och får med dig ditt team i förändringar. Vi lägger stor vikt vid att du är serviceinriktad och har en vilja att lära dig allt om vår bransch.

Ditt huvuduppdrag är helt enkelt att göra din butik till Sveriges bästa sexleksaksbutik! Du kommer att jobba med många bollar i luften och ett högt tempo. Arbetsuppgifterna är varierande och innebär bl.a. schemaläggning, utveckla säljprocesser till perfektion samt sammanställa kontinuerliga rapporter till ledningen. I arbetet ingår det en del resor, främst inrikes men även till Köpenhamn där du finner ett av våra huvudkontor. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom sexleksaksbranschen, men vi lägger störst vikt vid att hitta någon som passar in i vårt team.

Vi söker dig som:
- Har tidigare erfarenhet av butikschefsrollen
- Har goda datorkunskaper
- Behärska både svenska och engelska i tal och skrift
- Brinner för försäljning och service

Vi erbjuder:
- Ett vikariat på heltid i ca: 1,5 år
- Ett spännande och utmanande arbete
- Generöst bonussystem
- Goda karriärmöjligheter

Anställningsvillkor
Titel: Vikarierande butikschef
Anställningstyp: Visstid 1,5 år
Anställningstid: Heltid
Löneform: Fast, samt ob och bonus
Start: Snarast/enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin, gunilla.wanglin@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Om företaget:
Mshop är ledande på marknaden för sexleksaker i Sverige och har över en miljon nöjda kunder.
Vi är, om vi får säga det själva, unika i Europa och kanske hela världen. Vår flaggskepps-butik i Göteborg är ansedd som den främsta butiken inom vårt segment, en sex shop i världsklass helt enkelt. Under det gamla namnet "Martins Shop" var butiken populär men nu är Mshop verkligen något där alla kan känna sig bekväma. Vi har det största urvalet av sexleksaker, sex toys, underkläder och erotiska böcker i Sverige. Våra butiker är ljusa, moderna, vänliga och har en känsla av ett modernt premium-varuhus som ändå är en sexshop.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning