Lediga jobb

Sök jobb

Medarbetare till Plock och Lager – MRC Bemanningspool, Stockholm

2019-09-05
Logo

Bli en del i vår fantastiska plock- och lagerpool!

Letar du efter ett omväxlande och roligt jobb vid sidan av dina studier så ska du söka dig vår plock- och lagerpool. Tjänsten innebär att du får möjlighet att se flera olika arbetsplatser och träffa en massa nya människor. Vanliga arbetsuppgifter i butik är varuplock och lagerrelaterade arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är social och nyfiken. Du ska brinna för serviceyrket och kunna arbeta både självgående och i ett team som håller ett högt tempo. Har du tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen är det en merit men inget krav.
Tjänsten kräver en viss flexibilitet där du bör kunna hoppa in med kort varsel och där du med fördel är bosatt i centrala eller norra Stor-Stockholm.

Anställningen är extra vid behov och du måste kunna vara tillgänglig för jobb i snitt minst 3 dagar i veckan (vara av 2 vardagar).

Vi söker dig som:
- Är flexibel och har viljan att ta i där det behövs
- Har erfarenhet av att jobba med service, och trivs i en roll med mycket kundkontakt
- Är fysiskt stark och vid god kondition. Arbetet innehåller en del tunga lyft
- Är van vid att arbeta i ett högt tempo

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Stockholm
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se, vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: info@mrcstockholm.se
Välkommen in med din ansökan!

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning