Lediga jobb

Sök jobb

Butikssäljare-Oslo Fashion Outlet, Vestby

2019-10-24
Logo

Säljare - Reima, Oslo Fashion Outlet Vestby

Vi söker nu flertal säljare på deltid till vår nya fina butik som öppnar i februari-2020 i Oslo Fashion Outlet Vestby

Som säljare ansvarar du för att inspirera och leda våra kunder genom hela säljprocessen, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse i världsklass. Du skall tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål vad gäller försäljning och service. I rollen som säljare hos Reima är det du som kommer att vara Reimas ansikte utåt, i mötet med kunder och besökare. Tycker du om att ge det där lilla extra till kunden? då är det dig vi söker!

Arbetsuppgifter
I praktiken innebär rollen som Säljare att bedriva aktivt försäljningsarbete –framför disken, dvs tillsammans med kunden på golvet. Arbetet innebär bla. att du erbjuder personlig service och försäljning gentemot varje besökare – med syfte att skapa långsiktiga kundrelationer.

Kvalifikationer
Vi tror att du som söker har en utpräglad säljådra med vilja att ta dig an nya utmaningar, och trivs som fisken i vattnet att mätas och tävla mot andra i dem resultatet som du presterar. På sikt vill du förmodligen utvecklas till en fullfjädrad säljledare eftersom att ditt största fokus och trivselområde är just den resultatorienterande delen av vår verksamhet. För att kvalificera dig för rollen som säljare önskar vi vidare att du har:

• Dokumenterad erfarenhet av personlig försäljning inom Retail
• Gymnasial utbildning
• Är resultatorienterad, drivande, och påvisar mycket goda kunskaper i det sociala samspelet
• Starka sociala färdigheter, i en gruppkonstellation är du förmodligen den drivande parten som inspirerar och delar med dig av energi övriga. Du får ofta höra att du sprider mycket glädje omkring dig

Varmt välkommen in med din ansökan!

Titel:Säljare
Anställningstyp: Tillsvidareanställning. Arbetstid enligt butikens öppettider vilket innebär kvällar och helger
Anställningstid: Deltid
Löneform: Lön enligt kollektivavtal.
Start: 1 februari-2020

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin, gunilla.wanglin@retailknowledge.se.
Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan

Reima har skapat barnkläder med hög kvalitet och funktion sedan 1944 – för alla väder! Vi representerar ärlig, uttänkt, och aktuell design som alltid bygger på hög funktionalitet. Reima har sedan 2015 en egenägd butik i Mall of Scandinavia – där vi dagligen tar hand om våra kunder på bästa möjliga sätt genom vår expertis om kläder för alla väder. Vi har plaggen av hög kvalitet – från nyfödd upp till storlek 164. Kundens behov av hållbara kläder i hög kvalitet är det som driver oss till att ständigt utveckla våra produkter.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning