Lediga jobb

Sök jobb

Medarbetare Butikslager - bemanningspool uppdrag Zara, Stockholm

2019-07-04
Logo

RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

RetailPoolen söker:
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Zara!

För att trivas i rollen som medarbetare butikslager hos ZARA tror vi att du är flexibel, älskar att möta nya människor och att du alltid gör ditt bästa. Vi tror även att du har ett sinne för ordning och reda, är prestigelös samt trivs att arbeta i ett högt tempo.
Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som medarbetare till butikslagret och kommer vistas både på lager och i butik. Vi skräddarsyr våra bemanningspooler, vilket innebär att du kommer att ingå i ZARA-poolen och kommer att arbeta i alla butiker inom Stockholm.

Då tjänsten är en behovsanställning bokas du ut efter behov och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel och vara beredd på att ta dig till butikerna i Stockholm med omnejd.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år
- Är prestigelös
- Är effektiv
- Flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta minst 3 dagar och kan jobba både på vardagar och helger

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat deltidsjobb. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Stockholms län
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Intervjuer sker löpande så är du intresserad av tjänsten, sök redan idag!

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se (Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail)

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Madelene Färm: madelene.farm@retailknowledge.se

Välkommen in med din ansökan!


  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning