Lediga jobb

Sök jobb

Butikssäljare - Twilfit (Bemanningspool), Stockholm

2019-05-13
Logo

Ända sedan 1922 har Twilfit försett den svenska kvinnan med rätt underkläder, så väl beträffande storlek som modegrad. I en tid när de flesta stora kedjor erbjuder ett brett och ständigt uppdaterat utbud adderar vi dessutom expertisen och servicekänslan. Vår affärsidé är att med hög servicenivå i en inspirerande butiksmiljö erbjuda prisvärda, funktionella och sensuella nära kroppen produkter för välbefinnande till kvalitets- och modemedvetna kvinnor. Twilfit har idag 52 butiker runt om i Sverige. För mer information, besök www.twilfit.se.

RetailPoolen söker:
Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Twilfit!

Vi söker dig som brinner för service och personlig försäljning. Med entusiasm, engagemang och lyhördhet ska du ge våra kunder det lilla extra. Som en del av Twilfit´s bemanningspool hoppar du in efter behov då kunden behöver extra hjälp. Du är behjälplig för kunden ute på golvet, i provhytterna och tar betalt i kassan. Tjänsten innebär mycket personlig försäljning så du skall känna dig bekväm med att kunna ge kunden bästa möjliga service och hjälp för att kunden ska få den bästa köpupplevelsen.

Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som butikssäljare både i kassan och på golvet. Du tillhör i huvudsak en och samma kund men kan vid behov även komma att hjälpa till hos andra kunder.

Då tjänsten är en behovsanställning så bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel. Kan du även tänka dig att åka till butiker för Twilfit i Uppsala är detta ett plus.

Vi söker dig som:
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år
- Är stresstålig
- Kan arbeta oregelbundna tider
- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta minst 2 dagar i veckan samt helg även under högtider

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier. Skriv tydligt i din ansökan vad du din huvudsakliga sysselsättning är.

Start: omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Stockholm
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Intervjuer sker löpande så är du intresserad av tjänsten, sök redan idag!

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se (Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail)

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Olsson : sofia.olsson@retailknowledge.se

Välkommen in med din ansökan!

RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning