Lediga jobb

Sök jobb

Butikschef Reima-Oslo Fashion Outlet Vestby

2019-10-24
Logo

Nu söker vi Butikschef till Reimas nya butik – Oslo Fashion Outlet Vestby

Vi söker en butikschef till Reima som drivs av att ge utomordentlig service och sätter kunden i centrum. Vi söker dig som har fokus på kundnöjdhet och ständigt jobbar med butikens utveckling och försäljning. För att nå detta tror vi du är en duktig och motiverande ledare som har förmågan att inspirera och utveckla din personal Du är van att sköta den dagliga driften med schemaläggning, uppföljning och utbildning av personalen. Till det planerar du försäljningsaktiviteter för att upprätthålla försäljningsutvecklingen. Du är budget- och resultatansvar och ansvarar för att nå mål och KPI. Du har kontinuerlig kontakt och sköter all rapportering till Huvudkontoret.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har minst 3-4 års erfarenhet av försäljning av barnprodukter eller liknande. Av dessa år har du två (2) år i en ledande befattning. I ditt ledarskap har du coachat och utvecklat din personal och du vet hur man får dem att nå sin potential. Du är van vid resultatuppföljning och budget samt aktivt arbeta med butiksförsäljning. Då vi är en internationell koncern är goda kunskaper i svenska och engelska nödvändigt. I din roll som ansvarig kommer du även att arbeta kvällar och helger.

Sökta egenskaper och erfarenheter
- Duktig ledare
- Inspirerande och motiverande
- Driven
- Fokus på kund och service
- Sätta- och följa upp mål
- Planera och genomföra försäljningsaktiviteter
- Budget- och resultatuppföljning
- Driva försäljning

Vi erbjuder
Hos Reima får du möjligheten till personlig och professionell utveckling och vara en del i Reima brands revolution på den svenska marknaden. Med nära kontakt med huvudkontoret får du insyn och möjlighet till påverkan av er verksamhet. Till det får du möjligheter att jobba i vår nya fräscha butik med fin arbetsmiljö i Hede Fashion Outlet.

Om tjänsten
Titel: Säljande Butikschef
Anställningstyp: Tillsvidareanställning
Anställningstid: Heltid
Löneform: Enligt avtal
Start: 1 feb-2020
Krav på körkort

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin, gunilla.wanglin@retailknowledge.se.
Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan

Vi tror att barn är skapade för en aktiv livsstil utomhus. I över 70 år har vi arbetat för glädjen i att kunna leka utomhus och vi tänker fortsätta att vara världens ledande expert på utomhuskläder för barn. Reima producerar funktionella ytterkläder för aktiva barn. Vi på Reima tror att barn är skapade för en aktiv livsstil utomhus. I över 70 år har vi arbetat för glädjen i att kunna leka utomhus och vi tänker fortsätta att vara världens ledande expert på utomhuskläder för barn. Reima finns i ett 30 talet länder. Läs mer om oss på www.reima.com.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning