Lediga jobb

Sök jobb

Butikssäljare – Retail Knowledge, Stockholm

2019-03-05
Logo

Nu söker vi fler Poolare till våra bemanningspooler!

  • Just nu har vi flera förfrågningar från våra kunder där de söker butikssäljare för vakanser och andra uppdrag.
  • Har du erfarenhet från servicebranschen och kan med kort varsel hoppa på uppdrag så är detta ett uppdrag för dig.

Som säljare är du kundernas första kontakt med företaget. Du lotsar kunden genom deras besök, med ambitionen att ge dem en köpupplevelse utöver det vanliga. Du ska tillsammans med dina kollegor arbeta för att butiken uppnår uppsatta mål som gäller service och kundbemötande samt ge råd och inspirera kunden.

Som uthyrd till våra bemanningspooler arbetar du som butikssäljare både i kassan och på golvet. Då tjänsten är en behovsanställning, bokas du ut efter uppdrag och ska därför kunna ställa upp med kort varsel.

Som person är du driven, social, positiv, serviceinriktad och tycker om att skapa kundrelationer. Du trivs att arbeta i ett högt tempo, är ansvarstagande, resultatorienterad och förändringsbenägen. Vidare är du flexibel, har lätt för att samarbeta och tycker om att ständigt utvecklas, både individuellt och i team.

Vi söker dig som:

  • Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning
  • Har erfarenhet av kundbemötande och service
  • Är flexibel och kan hoppa in med kort varse
  • Kan arbeta oregelbundna tider
  • Kan arbeta minst 2 dagar i veckan samt helg

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller heltid/deltidsjobb, du kan också ha ett eget företag. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är.

Start: Omgående
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Stockholm
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se (Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail)

Välkommen in med din ansökan!

RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning