Lediga jobb

Sök jobb

Order och logistikadministratör - Slettvoll, Stockholm

2019-06-10
Logo

Order och logistikadministratör - Slettvoll, Stockholm

Slettvoll söker nu en order och logistikadministratör till sin butik på Regeringsgatan i Stockholm. Rollen kräver att du är en flexibel person då du kommer att ha hand om allt från orderbevakning, kundavisering, uppackning samt ca: 2 dagar i veckan följa med chauffören och leverera beställningar till kund.

Du kommer att ingå i ett team där man arbetat tätt tillsammans och hjälper varandra med allt från att vara assisterande säljare i butiken till chaufförens högra hand ute hos kunden. Slettvoll erbjuder ett exklusivt sortiment och det är därför viktigt att du är en ordningsam person med hög servicenivå.

Vi söker dig som gillar att ha många bollar i luften och är en problemlösare. För oss är det viktigt att du har den rätta inställningen och är van att arbeta inom serviceyrket och är en tydlig kommunikatör. Du har lätt för det administrativa arbetet och är van vid backoffice uppgifter. Som person är du prestigelös, kreativ och har ett intresse för inredning och design.

Din profil:
• Är välbekant med vårt kundsegment och har utpräglat servicefokus.
• Van vid administrativa arbetsuppgifter
• Van vid fysiskt arbete
• Lagspelare

Anställningsvillkor
Titel: Administratör
Anställningstyp: Heltid
Anställningstid: Tillsvidare, helgarbete förekommer.
Löneform: Fast
Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Krav: Körkort


Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Om företaget:
Vår historie startet i 1951, og siden den gang har vi latt oss inspirere av ønsket om å forene kvalitet og skjønnhet. For å oppnå dette produserer vi stoppmøblene i vår egen fabrikk på Stranda. Dyktige håndverkere skreddersyr møblene etter dine ønsker. Du kan velge mellom utallige tekstiler og farger, og den trefargen du liker best. Det gjør hvert møbel unikt og spesielt for deg.

Det finnes 18 Slettvoll-butikker i Norge og Sverige. I butikkene finner du også et bredt utvalg av møbler, tepper, lamper, puter, pledd og interiørvarer.

Våre kunnskapsrike medarbeidere hjelper deg gjerne med å sette sammen det som passer best til akkurat ditt hjem.

Velkommen til oss.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning