Lediga jobb

Sök jobb

Personal shopper - Change Lingerie, Solna

2019-10-29
Logo

Jobba extra på Change Lingerie i Solna

Älskar du försäljning samtidigt som du ger våra kunder service i världsklass? Då är detta rollen för dig!

Change Lingerie är en internationell underklädeskedja som uppnått en global framgång genom en unik position på marknaden. Vi erhåller ett stort urval av underkläder i hög kvalitet och med ett stort storleksspektrum. Vi utvecklar konstant vår servicenivå för att vara en verksamhet i världsklass.

Som butikssäljare på Change Lingerie ansvarar du för att ge våra kunder en utmärkt service samtidigt som du bidrar till att butiken når sina försäljningsmål. Utöver detta tillkommer även andra arbetsuppgifter såsom leveranshantering, följa upp visuella riktlinjer och göra butiken redo för kunder.

Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov under både vardagar samt helger i vår butik under sommaren och som har ambition att arbeta fler timmar till hösten. Som person vill du lyckas och har en vilja av stål. Du ser positivt på utmaningar, har tydliga mål och modet att uppfylla dom. Du drivs av utveckling och vill nå långt i karriären. Hos oss är det alltid fullt ös och du blir del av ett team som ger dig inspiration och vägledning till målsättningarna.

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en miljö där du dagligen bidrar till att utveckla vår verksamhet. Med ditt team i ryggen får du det bästa utgångsläget för att prestera på topp!

På Change Lingerie tycker vi att det är viktigt med intern utveckling och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter inom butikerna. Som ny medarbetare på Change Lingerie får du en introduktion av din butikschef och ett digitalutbildningspaket i form av Change Academy.

Vi ser framemot att höra från dig! Mejla ditt personliga brev till och CV till ic@change.com så snart som möjligt! OBS! Skriv i rubriken vilken tjänst och ort du söker!

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning