Lediga jobb

Sök jobb

Abonnemang säljare - Media Markt, Heron City Stockholm

2019-10-02
Logo

Abonnemang säljare till MediaMarkt, Heron City 

Vi söker dig som har passion för försäljning och det personliga mötet. Hos oss på MediaMarkt skapar du tillsammans med dina kolleger en trivsam atmosfär där kunden står i fokus. Att ge råd och inspirera kunderna är något du brinner för och en förutsättning för att du, dina kollegor och butiken skall utvecklas och nå uppsatta mål. Du kommer att ingå i telecomteamet och jobba som abonnemang säljare.

Du har en naturlig ådra för service och har lätt för att skapa ett förtroende hos kunden. Du är lyhörd för kundens önskemål och kan utifrån detta hjälpa kunden till rätt beslut. Vi förväntar oss att du är uppskattar försäljning och är van att ta egna initiativ. 

Som person har du en tävlingsinstinkt som driver dig framåt. Du motiveras av högt uppsatta mål och att kunna påverka din egna utveckling. Du har lätt för att samarbeta, gillar nya utmanande situationer som utvecklar dig och självklart är du en positiv och härlig person som gör våra butiker ännu trevligare!

Om dig:

  • Erfarenhet från retail
  • Tävlingsinriktad
  • Drivs av att nå uppsatta mål och försäljning
  • Noggrann och strukturerad
  • Meriterande om du har erfarenhet från abonnemangsförsäljning

Anställningsvillkor
Titel: Butikssäljare
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningstid: Deltid 80%
Löneform: Fast enligt kollektivavtal, ob samt provision
Start: Omgående enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser. stina.sasser@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.

Välkommen in med din ansökan! 

Om företaget:
Med fler än 850 varuhus i 14 länder gör det oss till den absolut största aktören inom hemelektronik i Europa. I mer än 35 år så har MediaMarkt varit kända för sina innovativa produkter, ett mycket tydligt kundfokus och en omfattande kund- och after sales-service.

Hos MediaMarkt hittar du ett omfattande produktsortiment som erbjuder allt från tv-apparater, smartphones, vitvaror, spelkonsoler till omfattande servicetjänster som kalibrering, PC to go mm. MediaMarkt drivs som ett omnichanelföretag vilket innebär att det ska vara en sömlös upplevelse för kunden oavsett i vilken kanal kunden möter oss och kan alltid känna sig trygg i att det är samma pris i varuhus som online.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning