Lediga jobb

Sök jobb

Butikssäljare - Saint Tropez, Täby C

2019-03-01
Logo

Saint Tropez söker en sales assistant till vår butik i Täby Centrum, Stockholm

Är du redo för en utmaning? Är du en ambitiös supersäljare som brinner för service och mode och vill bli en del av Saint Tropez universum?

Om tjänsten
Som sales assistant hos Saint Tropez arbetar du med service i fokus och du drivs av att ge kunderna en shoppingupplevelse utöver den vanliga. Du jobbar tillsammans med shop managern och ditt team mot uppsatta mål med nyckeltal som verktyg. Tjänsten innefattar ca 10-15h/v.

För att lyckas
Du förstår vikten av att sätta kunden först i alla lägen och att service är vägen till succé. Du drivs av att ständigt utvecklas som säljare och flytta dig ur din comfortzone. Du är tävlingsinriktad, flexibel och engagerad och trivs när det sätts höga krav på dig. Vi söker en lagspelare som sprider massor med god energi omkring sig och som ständigt strävar framåt!

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett utvecklande jobb i ett spännande företag, med goda kollegor i en ung miljö där medarbetaren prioriteras högt. Du kommer att få både utmaningar och egna ansvarsområden. Hos oss får du möjlighet att växa som säljare med hjälp av träning och coachning.

Ansökan
Du är välkommen att skicka din ansökan med foto till bc.tcs@sainttropez.com och skriv Personal Täby i ämnesraden. Tillträde är så snart som möjligt, men vi gör urval och håller intervjuer löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning