Lediga jobb

Sök jobb

Butikschef (vikarierande)- Chilli, Västerås

2019-08-02
Logo

Butikschef (vikarierande) till Chilli, Västerås

Nu söker vi en driven och engagerad butikschef till Chilli butiken i Västerås. Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap och har en positiv inställning. Personlig försäljning är något som ligger dig varmt om hjärtat och en förutsättning för att du, dina kollegor och butiken skall utvecklas och nå uppsatta mål.

Om tjänsten:
Som butikschef hos oss erbjuds du en spännande roll med resultat, engagemang och motivation i fokus. Du arbetar nära din närmsta chef och tillsammans sätter ni upp ramarna för ert samarbete. Tjänsten innebär ett operativt ansvar för butikens försäljning och drift. Vidare coachar och inspirerar du ditt team på ca:5 personer för att de ska trivas, utvecklas och nå resultat.

För att passa och trivas i rollen krävs det att du är:
• Tävlingsinriktad - du älskar att sälja och motiveras av goda försäljningsresultat och kämpar för att ständigt förbättras. Du är driven, prestigelös och gillar att anta nya utmaningar. Du visar vägen för ditt team!
• Coachande ledare - Du är en stark förebild som genom engagemang och ansvarstagande ställer tydliga krav på prestation och personligt ansvar.
• Kundfokuserad - du är genuint intresserad av försäljning och kundmötet och förstår betydelsen av att av att leverera god service så att butiken i slutändan når sina försäljningsmål.
• Lösningsorienterad – du ser lösningar istället för problem, du trivs med att tillsammans med din chef alltid testa nya lösningar och metoder för att din enhet ska uppnå sin fulla potential.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:
• tidigare ledarerfarenhet från detaljhandeln eller närliggande bransch där du haft fullt budget- och personalansvar
• tidigare goda dokumenterade försäljningsresultat
• drivit försäljning mot tydligt uppsatta mål

Anställningsvillkor
Titel: Vik butikschef
Anställningstyp: Vikariat t.o.m april 2020, med goda förutsättningar för en fortsättning inom företaget.
Anställningstid: Heltid
Löneform: Vikariat
Start: Omgående

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Om företaget:
Home Furnishing Nordic AB är en av norra Europas största e-handlare inom möbler och inredning och ingår som ett av två segment inom Bygghemma Group. Inom Home Furnishing Nordic AB ingår många olika online-butiker, bl.a. Trademax, Chilli, Furniturebox och WeGot. Vi har även 20st fysiska butiker från Malmö i söder till Sundsvall i norr.

 

 

 

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning