Lediga jobb

Sök jobb

Butikschef - GANT, Täby C Stockholm

2019-09-19
Logo

GANT söker Butikschef till Täby C, Stockholm

Vår butik i Täby C söker nu en driven och säljfokuserad Butikschef som med tryggt ledarskap kan skapa förutsättningar för att driva butiken framåt. Hos oss på GANT skapar du tillsammans med dina kolleger en trivsam atmosfär där kunden står i fokus. Personlig försäljning är något som ligger dig varmt om hjärtat och en förutsättning för att du, dina kollegor och butiken skall utvecklas och nå uppsatta mål.

Du har en naturlig ådra för service och tycker om det personliga mötet med kunden. Vi förväntar oss att du uppskattar försäljning och är van att inspirera dina kolleger. I din tjänst ingår att driva butiken efter GANT´s koncept, utveckla säljarna och vara en inspiratör och förebild. I rollen ingår även att ansvara för att följa upp nyckeltal, hålla budget samt vara aktiv i vad som händer och sker i gallerian. Vi ser gärna att du drivs av entreprenörskap och kommer att ta hand och driva butiken som om det vore din egen.

Vi tror att du är en serviceminded butikschef med tycker om att bygga teamkänsla. Vi vill att du som butikschef leder och utvecklar teamet i butiken och använder våra viktigaste nyckeltal i din feedback. Till det är du en duktig säljcoach som gärna leder genom att vara ett bra föredöme, både i säljet och kontakten med kund. Vi fokuserar mer på mötet med kunden och coachningen av personal än administrativa sysslor, även om sådana förekommer. Erfarenhet av rollen som butikschef är meriterande.

Då vi har många återkommande kunder förstår du vikten av goda kundrelationer och kan skapa långsiktiga relationer. Du har lätt för att samarbeta, gillar nya utmanande situationer som utvecklar dig och dina kollegor. Självklart är du en positiv och härlig person som gör våra butiker ännu trevligare!

Anställningsvillkor
Titel: Butikschef
Anställningstyp: Heltid
Anställningstid: Tillsvidare
Löneform: Fast samt bonus
Start: Mitten av oktober -19

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se.
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.

Välkommen in med din ansökan!

Om företaget:
På GANT arbetar vi utifrån våra värderingar i allt vi gör. Vi som jobbar här drivs av att vara autentiska, innovativa och passionerade. Vilket innebär att vi är genuina och respektfulla mot varandra och våra kunder. Vi älskar det vi gör och arbetar tillsammans mot ett och samma mål. Vi strävar alltid efter att överträffa kundernas förväntningar. GANT Sverige har idag totalt 32 GANT-butiker, varav 4 är franchisebutiker och 3 är outlets, samt 190 återförsäljare landet runt. Vi har cirka 200 anställda fördelat mellan butik och huvudkontor i Frihamnen i Stockholm. GANT Flagship Store på Birger Jarlsgatan är en av GANT´s största och viktigaste enheter med 12 passionerade butikssäljare som varje dag arbetar hårt för att nå försäljningsmål och ge bästa möjliga service till våra kunder.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning