Lediga jobb

Sök jobb

Florist (30 tim/v) - Blomsterlandet, Södertälje

2019-06-24
Logo

Blomsterlandet Södertälje söker en Floristansvarig 

Blomsterlandet söker en ansvarig/säljande florist med passion för snittblommor och mötet med kund (30h/v) till vår butik i Södertälje.
Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butiken att växa, slå ut och ge frukt.

Vi vill att du ska:
Älska att sälja, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet:
För att klara av tjänsten på avdelningen för snittblommor behöver du ha floristutbildning samt erfarenhet av försäljning av växter.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av kundservice, beställning, varuexponering, varuplockning samt i övrigt förekommande butikssysslor.

Floristavdelningen är en typ av "shop in shop" där man som ansvarig även förväntas planera, beställa, följa upp budget, försäljning och de nyckeltal som finns.

Om jobbet
Region: Södertälje i Stockholms län
Tillträde: September
Anställningsform: 30 timmar per vecka tillsvidare anställning

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Blomsterlandet är en del av Sveriges största blomsterföretag .Blomsterlandet har idag 57 butiker och verkar för en stark expansion. Blomsterlandets produkter står för inspiration och prisvärd kvalité med tydlig fokusering på blommor, växter och tillbehör för inom- och utomhus bruk. Blomsterlandet ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena Koncernen och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning