Lediga jobb

Sök jobb

Säljare (deltid) - Change Lingerie, Farsta

2019-10-04
Logo

Change Lingerie söker en säljare i toppklass till Farsta centrum.
Älskar du för försäljning och kunder i kombination med att ge personlig service i världsklass? Då är detta en roll för dig:

Change of Scandinavia söker en deltidssäljare i toppklass som når sina mål och skapar de bästa resultaten samt har viljan att ge allt i alla lägen.

Som säljare är dina dagliga uppgifter att öka både butikens och din egen försäljning genom personlig, lyhörd och exceptionell service till alla besökare och kunder. Utöver detta tillkommer självklart att se till att butiken alltid ser välkomnade ut, ta hand om leveranser, följa upp de visuella riktlinjerna samt vara en flexibel och tillmötesgående säljare tillika kollega i en innovativ arbetsmiljö.

Tjänsten är en deltidstjänst i vår butik i Farsta centrum där såväl vardagar och helger samt röda helgdagar ingår.

Vi jobbar mycket med nyckeltal (KPI´er) för att säkerställa försäljningsresultat och det är en fördel om Du arbetat på liknande sätt tidigare samt är motiverad och blir sporrad av att nå dina egna, personliga, mål och resultat.

Dina kvalifikationer
Tidigare säljerfarenhet är önskvärt men inte avgörande. Du är starkt motiverad av försäljning och har driv och energi utöver det vanliga. Du kan jobba självständigt och gillar att ta initiativ. Du har en välutvecklad kommunikationsförmåga. Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Har en flexibel och entusiastisk personlighet.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Maila din intresseanmälan tillsammans med CV, bild samt presentation till butikschef Sandra Linné på farsta.manager@change.com om möjligheten att bli säljare hos CHANGE Lingerie.
Varmt välkomna med er ansökan!

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning