Lediga jobb

Sök jobb

Senior Sales för Mobiltelefonavdelningen - MediaMarkt, Luleå

2019-03-08
Logo

Har du en passion för att coacha och se människor växa inom försäljning? Är du en förebild som säljare och kan visa det i praktiken? Då är det dig vi söker som Senior Sales för Mobil/Telecomavdelningen.

Arbetsbeskrivning
Som Senior Sales på MediaMarkt ansvarar du för försäljingen för hela avdelningen och rapporterar direkt till VD/Varuhuschefen. Du arbetar dagligen med försäljning samt coachar, inspirerar och följer upp säljarna och säljresultaten på avdelningen. I din roll ingår även utbildning och vidareutveckling av säljarna, ansvar för kampanjer och kunderbjudandet. Kort och gott är du förebilden och inspiratören för teamet på avdelningen. Du kommer att arbeta utifrån tydliga mål för både din egen och avdelningens skall uppnå som sedan följs upp och ligger till grund för det generösa provisionssystem som erbjuds.

Vem är du?
Som Senior Sales på MediaMarkt är du försäljningsledaren som säljarna skall se upp till. Du föregår alltid med gott exempel i alla kundmöten och visar teamet hur man ger kunderna det där lilla extra. Du är en väldigt bra lyssnare och är tydlig i din kommunikation. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen och avdelningens prestation och du triggas av att arbeta i ett högt tempo med hög kravställning. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik, proaktiv samt inställd på att arbeta kvällar, helger och röda dagar. Du måste ha erfarenhet av försäljning och ser det som meriterande om du redan har utbildning inom säljteknik eller tidigare erfarenhet av Telecomförsäljning.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
• En av branschens mest fördelaktiga provisionssystem utan övre gräns
• Ansvarstillägg + Extra provisionsförmåner
• Utbildning inom säljteknik och abonnemangsförsäljning.
• Interna karriärmöjligheter

Du får samtidigt anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen där du får arbeta med de senaste produkterna och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande till denna tjänst.

Anställningsvillkor
Titel: Senior Sales
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningstid: Heltid

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin, gunilla.wanglin@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail! I denna rekrytering tillämpar vi videopresentationer.
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Om MediaMarkt:
Med över 900 varuhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varuhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med öppning av nya varuhus samt modernisering av befintliga varuhus.

MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning