Lediga jobb

Sök jobb

Trädgårdsmästare (30h/v) - Blomsterlandet, Västerås

2019-07-05
Logo

Blomsterlandet söker en avdelningsansvarig trädgårdsmästare till vår butik i Västerås.

Brinner du för människor och försäljning och är en duktig trädgårdsmästare? Då kanske Du är just den vi letar efter! För att lyckas hos oss tror vi att du är utbildad trädgårdsmästare med ett stort engagemang för kunden, trädgård och krukväxter. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår nya butik kommer att få både dig själv och butiken att växa vidare, slå ut och ge frukt.

Vi vill att du ska:
Älska att sälja, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet:
För att klara av tjänsten på avdelningen för trädgårds- och krukväxter behöver du ha kunskaper motsvarande trädgårdsmästare samt ha erfarenhet av försäljning och inköp av växter. Du bör även ha god ekonomisk erfarenhet.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av kundservice/rådgivning, beställning, varuexponering, varuplockning samt i övrigt förekommande butikssysslor.

Arbetstid: Ca 30 timmar/vecka
Omfattning av tjänst: Tillsvidareanställning
Ort: Västerås
Tillträde: 1 september

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Blomsterlandet är en del av Sveriges största blomsterföretag. Blomsterlandet har idag 57 butiker och verkar för en stark expansion. Blomsterlandets produkter står för inspiration och prisvärd kvalité med tydlig fokusering på blommor, växter och tillbehör för inom- och utomhus bruk. Blomsterlandet ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena Koncernen och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning