Lediga jobb

Sök jobb

Optiker - VIU, Stockholm

2019-11-11
Logo

Legitimerad Optiker sökes till VIU Eyewear i Stockholm.

Vill du arbeta hos en optiker som tänker utanför boxen? I ett växande internationellt företag där det finns spännande utvecklingsmöjligheter? VIU har en öppen och dynamisk kultur där vi har högt i tak och varje röst blir hörd.

Bli en del av VIU´s härliga team i deras fantastiska flagshipstore i centrala Stockholm.

Din huvuduppgift som optiker är att noggrant genomföra synundersökningar och du har ett ansvar för att kunden blir sedd och väl bemött. I ditt arbete kommer du att jobba både som optiker och säljare i butiken.

Som person är du driven och visar stort engagemang för din arbetsplats. Du gillar förändringar och tycker om att ha kontakt med både kunder och personal och du vill alltid erbjuder dina kunder en unik kundupplevelse. Du trivs med att ha ansvar och lära dig nya saker. 

DIN PROFIL

  • Legitimerad optiker
  • Självsäker säljare som erbjuder en enastående kundupplevelse
  • Erfarenhet av att utföra synundersökningar
  • Några års erfarenhet är meriterande, men inget krav
  • Talar svenska och engelska flytande
  • Ett passionerat intresse för mode och design

Anställningsvillkor
Titel: Leg, optiker
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningstid: Heltid, eller enligt överenskommelse
Löneform: Fast+ob+bonus

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se.
Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan

Om företaget:
VIU är ett fräscht, innovativt glasögonmärke från Schweiz som har revolutionerat marknaden för designerglasögon genom att erbjuda högkvalitativa och hållbara produkter till bra priser. Våra glasögonbågar tas fram av VIU:s designerteam i Zürich och tillverkas sedan för hand i Italien och Japan. Vi har fler än 40 flaggskeppsbutik, över 40 partnerstores, en populär online butik och en växande kundkrets i Schweiz, Tyskland, Österrike, UK & Skandinavien. Därför letar vi nu efter dig, så att du är med oss när vi bygger framtiden och gör vårt VIU team ännu bättre.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning