Lediga jobb

Sök jobb

Butikssäljare - Sain Tropez, Solna Centrum

2019-03-13
Logo

BUTIKSSÄLJARE TILL SAINT TROPEZ SOLNA CENTRUM

Saint Tropez söker en sales assistant till vår butik i Solna Centrum, Stockholm

Är du redo för en utmaning? Är du en ambitiös supersäljare som brinner för service och mode och vill bli en del av Saint Tropez universum?

Om tjänsten

Som sales assistant hos Saint Tropez arbetar du med service i fokus och du drivs av att ge kunderna en shoppingupplevelse utöver den vanliga. Du jobbar tillsammans med shop managern och ditt team mot uppsatta mål med nyckeltal som verktyg. Tjänsten innefattar varierande arbetstimmar per vecka.

För att lyckas

Du förstår vikten av att sätta kunden först i alla lägen och att service är vägen till succé. Du drivs av att ständigt utvecklas som säljare och flytta dig ur din comfortzone. Du är tävlingsinriktad, flexibel och engagerad och trivs när det sätts höga krav på dig. Vi söker en lagspelare som sprider massor med god energi omkring sig och som ständigt strävar framåt!

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklande jobb i ett spännande företag, med goda kollegor i en ung miljö där medarbetaren prioriteras högt. Du kommer att få både utmaningar och egna ansvarsområden. Hos oss får du möjlighet att växa som säljare med hjälp av träning och coachning.

Ansökan

Du är välkommen att skicka din ansökan med foto samt personligt brev till bc.sol@sainttropez.com och skriv Personal Solna i ämnesraden. Tillträde är så snart som möjligt, men vi gör urval och håller intervjuer löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning