Lediga jobb

Sök jobb

Kundtjänstmedarbetare - Stockholm

2019-05-06
Logo

Retail Knowledge söker:
Nu söker vi en kundtjänstmedarbetare till ett spännande uppdrag hos en av våra kunder!

Vi söker dig som brinner för service! Med entusiasm, engagemang och lyhördhet ska du ge deras kunder det lilla extra. Tjänsten innebär en kontakt med kunderna via telefon så du skall genom den känna dig bekväm med att kunna ge kunden bästa möjliga service.

Du kommer att vara en ambassadör för vår kund och ha daglig kontakt med deras kunder runt om i landet. Du kommer att ta emot samtal som berör allt från produktinformation, till fakturafrågor. Det är därför väldigt viktigt att du har en mycket god servicenivå, högt tempo och är otroligt lösningsorienterad. Du kommer att behöva vara trygg i din roll och ha förmågan att vända en missnöjd kund till en nöjd kund. 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat i kundtjänst eller har studerat/studerar E-handel samt har en utmärkt muntlig och skriftlig svenska och engelska.

Vi söker dig som:
- Är stresstålig
- Kan arbeta dagtid
- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel

 

Start: Omgående
Omfattning: 75-100%
Plats: Stockholm
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Olsson: sofia.olsson@retailknowledge.se

Välkommen in med din ansökan!

 

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning