Lediga jobb

Sök jobb

Sales Supervisor - Duty Free Shop, Arlanda

2018-11-27
Logo

Säljledare/Sales Supervisor till Duty Free Shop, Arlanda flygplats
Är du intresserad av försäljning i en arbetsledande roll? Vill du arbeta med att coacha medarbetare? Vi söker en driven person som är intresserad av att arbeta med världsledande varumärken i våra butiker på Arlanda flygplats, en spännande internationell miljö som pulserar av liv och rörelse. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Vi söker nu en säljledare som kan engagerar och motiverar våra medarbetare att ge kunderna en köpupplevelse med god service där vi överträffar kundernas förväntningar. Du arbetar aktivt för att driva butikens försäljning och ansvarar för att kunderna ska uppleva en inspirerande butiksmiljö samt arbetar aktivt med att coacha och utveckla våra medarbetare. Du medverkar i introduktionen av nya medarbetare så att de snabbt kommer in i sin roll och du arbetar även effektivt med personalplanering. Du arbetar också själv aktivt med försäljning och service, påfyllnad av varor och kassahantering.

Vi söker dig som
• har minst 3 års erfarenhet ifrån liknande arbetsledande roll
• alltid agerar som en förebild i kundmöte och försäljning
• agerar professionellt och har hög integritet
• är mycket serviceinriktad
• är engagerad, handlingskraftig och affärsdriven
• har gedigen erfarenhet av personlig försäljning
• gillar att arbeta i högt tempo och är lösningsorienterad

Det är meriterande (ej ett krav) om du har erfarenhet av affärssystemet SAP och schemasystemet TooEasy. Du har lätt för att uttrycka dig väl i både tal och skrift på engelska såväl som på svenska.

Om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100 %, vi tillämpar provanställning på 6 månader. Tillträde omgående. Du ska kunna arbeta i skift allt från tidiga morgnar och sena kvällar då våra butiker har öppet större delen av dygnet 365 dagar om året. Viktigt är att du därför kan kunna ta dig till och från flygplatsen i stort sett hela dygnet.

 

Dufry är världens ledande travel retail-operatör med verksamhet i 63 länder. Dufry har fler än 31 000 medarbetare runt om i världen och driver omkring 2200 butiker på flygplatser och kryssningsfartyg etc. I Sverige arbetar ca 350 medarbetare i företaget som här driver butiker på 13 flygplatser. De största butikerna finns på Stockholm - Arlanda, Stockholm - Bromma, Göteborg - Landvetter samt Malmö - Sturup. Dufry i Sverige säljer främst parfym & kosmetik, vin, sprit & tobak, samt accessoarer.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning