Lediga jobb

Sök jobb

Butikschef - BIG BABY, Häggvik Stockholm

2019-09-19
Logo

Butikschef (vik 1,5 år)– BIG BABY, Häggvik Stockholm

Nu söker vi en driven och engagerad butikschef till BIG BABY´s butik i Häggvik, Stockholm. Som butikschef på BIG BABY driver du och utvecklar din butik tillsammans med dina säljare. Du kommer även ha stöttning från din närmsta chef så att du snabbt kan komma in i rollen. Du kommer att det yttersta ansvaret för försäljningen, butiksmiljön och att inspirera dina medarbetare.

Du är en förebild för dina medarbetare och vill föregå med gott exempel. Du trivs i din ledarroll och är trygg som person. Du har lätt för att fatta beslut och vet hur du ska få med dig andra på tåget. För dig är det viktigt att alla kunder som kliver in i butiken får de absolut bästa kundbemötandet och kundservice. Du vill att alla kunder ska lämna butiken med ett leende på läpparna.

Att motivera dina medarbetare och viljan att få dem att prestera sitt ytterst bästa är något du drivs av. Du gillar att arbeta med människor, är resultatinriktad, beslutsam, ser lösningar och inte problem, du kan fatta snabba beslut och kan delegera ut arbetsuppgifter och ansvar. Du gillar att ständigt utvecklas och att utveckla andra.
I ditt arbete kommer du ha ansvar för den dagliga driften av butiken med personalplanering, arbeta mot försäljningsmål, budget och uppföljning, driva försäljningen, schemaläggning, coacha och leda dina medarbetare mot de gemensamma mål och värderingar företaget strävar efter.

PROFIL
• Erfarenhet från roller som butikschef, ass bc eller säljledare
• Gärna erfarenhet från sällanköpshandeln
• Förmåga att leda, coacha, utveckla och motivera dina medarbetare
• Du är resultat och målinriktad
• Du är van att hantera många olika arbetsuppgifter i ditt dagliga arbete
• Förmåga att fokusera och prioritera
• Du ska kunna se till helheten i butiken
• Stark organisationsförmåga med struktur och rutiner i fokus

Anställningsvillkor
Titel: Butikschef (vikarierande)
Anställningstyp: Vikariat 1,5 år
Anställningstid: Heltid
Löneform: Fast
Start: Omgående, enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.

Välkommen in med din ansökan!

Om företaget:
BIG BABY AB driver sex av Sveriges bästa barnvagnsbutiker i Stockholm och Göteborg samt en av Sveriges ledande webbshoppar för baby. Vår inriktning är produkter för barn mellan 0 – 3 år. Hos oss hittar du ett brett sortiment barnvagnar, bilstolar och babyprodukter. Vi försöker ta fram det bästa inom varje produktområde och arbetar med kända varumärken. Vi väljer både produkter och personal med omsorg-noga utvalt.
Vi levererar kunskap, kvalitet och omsorg med personligt engagemang till konkurrenskraftiga priser.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning