Lediga jobb

Sök jobb

Butikssäljare - Blomsterlandet, Uppsala

2019-02-21
Logo

Nu söker vi fler Poolare till vår bemanningspool för Blomsterlandet!

Du är en person som ska inspirera, engagera och sprida kunskap om Blomsterlandets sortiment till kunder och medarbetare. Du kommer att vara Blomsterlandets ansikte utåt och din huvudsakliga arbetsuppgift är att stå i kassan. (Möjlighet att arbeta på butiksgolvet vid uppvisande av arbetsvilja och engagemang.)

Rollen som butikssäljare på Blomsterlandet innebär framförallt att man skall jobba för att leverera den bästa köpupplevelsen för kunden. Du ska med högt engagemang erbjuda service i världsklass, och aktivt jobba med att överträffa våra besökares förväntningar om dig och butiken. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet ifrån liknande verksamhet samt god kassavana.

Ta chansen och sök dig till ett spännande uppdrag för Blomsterlandets räkning!
Då tjänsten är en behovsanställning så bokas du ut efter uppdrag och därför ska du kunna ställa upp med kort varsel.

Vi söker dig som
- Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning i minst ett år
- Är stresstålig
- Kan arbeta oregelbundna tider
- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Kan arbeta minst 2 dagar i veckan samt helg
- Har kassavana

Det är ett krav enligt våra kollektivavtal att du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat deltidsjobb. Skriv tydligt i din ansökan vad din huvudsakliga sysselsättning är

Start: Mars
Omfattning: Extra vid behov
Plats: Uppsala
Lön: Timlön enligt kollektivavtal

Förmåner/övrigt: Vi ställer höga krav på våra medarbetare, i gengäld får du kontinuerligt med stöd, utbildning och coaching för att klara av ditt uppdrag utifrån bästa förutsättningar.

Intervjuer sker löpande så är du intresserad av tjänsten, sök redan idag!

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se (Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail)

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Louise Westin: louise.westin@retailknowledge.se

Välkommen in med din ansökan!

Blomsterlandet är en del av Sveriges största blomsterföretag.
Blomsterlandet har idag 57 butiker och verkar för en stark expansion. Blomsterlandets produkter står för inspiration och prisvärd kvalité med tydlig fokusering på blommor, växter och tillbehör för inom- och utomhus bruk. Blomsterlandet ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena Koncernen och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.

RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning