Lediga jobb

Sök jobb

Sorterare - Myrorna, Stockholm

2019-01-10
Logo

Är du en driven, självständig och flexibel person?

Just nu söker vi för vår kund, Myrorna, medarbetare till ett antal tjänster som Sorterare till deras produktionsanläggning i Tungelsta.

Som sorterare ingår du i ett team som ansvarar för, i huvudsak, uppackning av gåvor såsom bijouterier, klädesplagg, skor ,textil mm. Förekommande arbetsuppgifter är bla sortering, terminalarbete, värdering, exporthantering, prismärkning och packning.

Vi vill att du har avslutad grundskola eller motsvarande erfarenhet, innehar truckkort och vi bedömer att du behöver behärska det svenska språket i tal då du skall instruera personer som kommer till oss och gör sin praktik på vår arbetsplats. Du behöver klara av, ett ibland, fysiskt tungt arbete då det förekommer lyft.

Vi vill att du trivs med ett högt grundtempo, är noggrann och metodisk, har en vilja att lära nytt och utvecklas. Du bör ha förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra! Vidare tror vi att du gillar att växla mellan arbetsuppgifter och ta initiativ till förbättringar.

Datorvana, vilja att lära nytt och utvecklas vidare hos oss är meriterande.

OBS! Vi intervjuar löpande och tillträde snarast, sök redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida.

Ansvarig rekryterare är Sol Hanell, sol.hanell@retailknowledge.se.

Välkommen in med din ansökan!!

RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning