Lediga jobb

Sök jobb

Assisterande butikschef - CHANGE Lingerie, Stockholm

2019-09-26
Logo

Brinner du för retail, modé och försäljning? Drömmer du om att bli butikschef? Då kan tjänsten som assisterande butikschef vara din väg mot målet!

Om CHANGE Lingerie
CHANGE Lingerie är en internationell underklädeskedja vars framgång kännetecknas av en unik position på marknaden. Vi har ett stort urval av underkläder i mycket hög kvalitet och med ett brett storleksspektrum. Vi utvecklar konstant vår servicenivå för att vara en verksamhet i världsklass. CHANGE har i dagsläget ca. 200 butiker runtom i Europa och Kanada och sysselsätter ca. 600 medarbetare.

Varför är CHANGE Lingerie bra för din karriär?
CHANGE Lingerie har en lång historia av att fostra morgondagens ledare och chefer inom CHANGE-koncernen. Vår vision är att hjälpa alla våra karriärsugna medarbetare att nå sina mål och vår målsättning inför framtiden ger dig utmärkta förutsättningar och möjligheter för att göra karriär hos oss.

Assisterande butikschef
Som assisterande butikschef arbetar du tätt tillsammans med butikschefen i syfte att göra er butik så framgångsrik som möjligt, vilket innebär att ni säkerställer att butiken når uppsatta resultat- och kvalitetsmål. I rollen som assisterande butikschef har du ansvar för butiken när butikschefen inte är på plats. För dig är kunden alltid nummer ett och du brinner för försäljning och att ge personlig service. Som assisterande butikschef deltar du aktivt i det dagliga butiksarbetet samtidigt som du coachar och skapar engagemang bland dina medarbetare. För att trivas hos oss är du passionerad, har en potential och ett driv för att bli en framtida ledare hos CHANGE.

Vem är du?
Vi tror att du är ansvarstagande, handlingskraftig och resultatinriktad. Alla våra kunder ska få en personlig service i världsklass och därför är det viktigt att du har en hög servicekänsla. Det är meriterande om du arbetat inom detaljhandeln tidigare, men vi det viktigaste för oss är att du har ett genuint intresse för försäljning och att du drömmer om att bli butikschef.

Arbetsvillkor
Arbetstid: 25 – 35 timmar/vecka
Lön: Månadslön
Placeringsort: Stockholm

Ansök redan idag!
Vi genomför urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka ditt CV och personliga brev så snart som möjligt till e-postadress HRsverige@change.com. Vänligen ange Stockholm i ämnesraden.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning