Lediga jobb

Sök jobb

Säljare/Kassamedarbetare deltid (säsong) - Blomsterlandet

2019-02-28
Logo

Blomsterlandet söker säljare/kassamedarbetare till butiken på Lidingö!
Brinner du för människor och har ett starkt växt- och trädgårdsintresse? Då kanske Du är vår nya medarbetare för säsongen 2019! För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden och trädgård. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butiken att växa.

Vi vill att du ska:
Älska kundmötet, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet:
För att klara av tjänsten behöver du ha detaljhandeln. Det är meriterande om du har erfarenhet/ utbildning inom växtbranschen och/eller florist.

Arbetsuppgifter:
Tjänsten är mestadels förlagd i kassan. Arbetsuppgifterna kan även komma att bestå av kundservice, beställning, varuexponering, varuplockning samt övrigt förekommande butikssysslor. För tjänsten behöver du även kunna arbeta helger och kvällar.

Arbetstid: Deltid 20 till 30 tim/v
Omfattning av tjänst: Säsongsanställning
Ort: Lidingö
Tillträde: 1 april – 30 augusti

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Blomsterlandet är en del av Sveriges största blomsterföretag. Blomsterlandet har idag 57 butiker och verkar för en stark expansion. Blomsterlandets produkter står för inspiration och prisvärd kvalité med tydlig fokusering på blommor, växter och tillbehör för inom- och utomhus bruk. Blomsterlandet ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena Koncernen och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning