Lediga jobb

Sök jobb

Medarbetare med truckkort (30 tim/v) - Blomsterlandet, Gränby

2019-03-08
Logo

Blomsterlandet söker dig som kan anta uppdraget att arbeta under säsongen på avdelningen jord, gödsel och tillbehör i vår butik i Gränby Uppsala.

Vi tror du gillar service och mötet med kund. Vi söker dig som, tillsammans med hela teamet, skall få både butiken och dig själv att växa, slå ut och ge frukt.

Vi vill att du ska: Vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet: För att klara av tjänsten behöver du ha truckkort

Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna kommer att bestå av lagerhantering, kundservice, varuexponering samt i övrigt förekommande butikssysslor.

Arbetstid: Ca 30 timmar/vecka
Omfattning av tjänst: Säsongsanställning 1 april till 16 juni
Ort: Gränby Uppsala
Tillträde: 1 april

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Blomsterlandet är en del av Sveriges största blomsterföretag. Blomsterlandet har idag 57 butiker och verkar för en stark expansion. Blomsterlandets produkter står för inspiration och prisvärd kvalité med tydlig fokusering på blommor, växter och tillbehör för inom- och utomhus bruk. Blomsterlandet ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena Koncernen och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning