Lediga jobb

Sök jobb

Säljande hudterapeut - NK-Beauty

2019-10-18
Logo

Departments & Stores erbjuder en unik distributionsplattform för nationella och internationella varumärken. Det är den enskilt största aktören på NK Stockholm och NK Göteborg med ett stort antal avdelningar inom segmenten mode, skönhet, accessoarer, klockor och juveler. Departments & Stores utvecklar avdelningar inom varuhus med varumärken och ska erbjuda en shoppingupplevelse i världsklass till våra kunder.

Vi söker dig som älskar att arbeta med service, där ditt personliga engagemang i kunderna bidrar till att skapa destinationer i världsklass. Vi erbjuder en inspirerande miljö och utveckling i ett företag med högt ställda krav.

Du har tidigare arbetat med sälj och service inom hudvårds branschen. Att vara säljare hos oss innebär att du har förmågan att se den affärsmässiga helheten. Du ser varje kund som viktig och som deras säljare skapar du långsiktiga relationer genom din kunskap om människor, produkter och service.

Som person är du social, flexibel och handlingskraftig. Du ser alltid möjligheter där andra ser hinder. Du är driven och gillar att utmana dig själv när det kommer till nyckeltal.

Vi letar efter dig som andas skönhet

För att bli ambassadör för NK-Beauty så har du lång erfarenhet som hudterapeut. Det är viktigt för oss att du har ett brinnande intresse för Skönhet, Makeup och trender och Alltid sätter dina kunder i det främsta rummet.

Du blir en del av ett sammansvetsat team där alla ställer upp för varandra. Vidare är du en driven och flexibel person som gärna lägger i en extra växel för att uppnå affärsmål såväl för dig som för teamet!

Vi hoppas att vi har lyckats fånga ditt intresse och välkomnar dig med din ansökan!

Om tjänsten

Titel:säljare med hudterapeut utbildning 
Anställningstyp: Tillsvidareanställning
Anställningstid: 33 h veckan
Löneform: Enligt avtal
Start: Omgående

Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Gunilla Wånglin gunilla.wanglin@retailknowledge.se
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.Vi tillämpar videointervjuer i den här rekryteringsprocessen.Vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

 

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning