Lediga jobb

Sök jobb

Butikssäljare (nyetablerad butik) - Ai Eyewear Skärholmen

2019-02-25
Logo

Drivna säljare till Ai:s nyetablerad butik i Skärholmens Centrum

Ai Eyewear fortsätter att expandera och söker därför drivna säljare till deras nyetablerade butik i Skärholmens Centrum. Är du en säljare som tycker om nya utmaningar och att få vara med och utveckla ett nytt koncept så är detta tjänsten för dig.

Vi söker dig som har lätt att skapa förtroende och bygga långvariga relationer med dina kunder. Du är alltid noggrann med din kundanalys och levererar alltid fantastisk service. Vi söker dig som vill vara en del av Ai:s vinnande team och tillsammans jobba aktivt mot uppsatta försäljningsmål, såväl kort- som långsiktiga. Erfarenhet inom försäljning är meriterande. För att lyckas i din roll är du även nytänkande, orädd samt har en förmåga att inspirera.

Eftersom många idag spenderar mer tid på jobbet än hemma tycker vi på Ai att det är viktigt att du som kollega längtar mer efter måndagen än fredagen. Vår förhoppning är att du ska tycka att det är roligare att hänga kvar på jobbet än att gå hem. Vi erbjuder dig Stockholms roligaste jobb med sköna kollegor, ett drivet sammansvetsat team och chansen att utvecklas till en riktig superstjärna!

Personliga egenskaper

• Grym på försäljning
• Säljfokuserad och nytänkande
• Glad och positiv
• Serviceminded
• Fashion- och trend intresserad
• Lagspelare
• Försäljningserfarenhet av mobilabonnemang till privatpersoner är meriterande.

Anställningsvillkor
Titel: Butikssäljare
Anställningstyp: Tillsvidare
Anställningstid: 2 x 75%

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Om företaget:

Ai är ett helt nytt koncept som utmanar bilden av vad en modern optiker är och vad ett modernt glasögonvarumärke ska vara. Hos oss skräddarsyr kunden tillsammans med hjälp av våra säljare/stylister sina glasögon. Våra 10 modeller, 10 färger och 10 färger på glasen ger 1000 olika valmöjligheter. Vi är först i världen med att erbjuda en permutationslösning vilket ger kunden möjligheten att abonnera på glasögon precis som du idag gör med din mobil, Spotify eller din bil. Det är enkelt, flexibelt och allting ingår. Det är 2019.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning