Lediga jobb

Sök jobb

Säljare Blomsterlandet , Sundsvall

2019-07-01
Logo

Blomsterlandet söker en säljare till vår butik i Sundsvall

Brinner du för människor och har ett starkt växt- och trädgårdsintresse? Då kanske Du är vår nya säljare! För att lyckas hos oss tror vi att du är en säljare med ett stort engagemang för kunden och trädgård. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butiken att växa.

Vi vill att du ska:
Älska att sälja, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet:
För att klara av tjänsten behöver du ha växtkunskaper samt ha erfarenhet av försäljning.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av kundservice, vissa administrativa arbetsuppgifter , varuexponering, varuplockning samt övrigt förekommande butikssysslor.

Arbetstid: Ca 30timmar/vecka
Omfattning av tjänst: Tillsvidareanställning
Ort: Sundsvall
Tillträde: 1 augusti

I denna rekrytering samarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Gunilla Wånglin, Gunilla.wanglin@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail! Vi tillämpar videopresentationer i den här rekryteringsprocessen. Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

Blomsterlandet är en del av Sveriges största blomsterföretag. Blomsterlandet har idag 60 butiker och verkar för en stark expansion. Blomsterlandets produkter står för inspiration och prisvärd kvalité med tydlig fokusering på blommor, växter och tillbehör för inom- och utomhus bruk. Blomsterlandet ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena Koncernen och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.

 

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning