Lediga jobb

Sök jobb

Butikssäljare - Pop Up, Malmö

2019-08-23
Logo

Vill du vara ansiktet utåt för höstens kanske roligaste butiksuppdrag i Malmö? Trivs du i en fartfylld miljö där du ständigt möter nya människor är detta ett uppdrag för dig. Tveka inte, sök nu! 

 

Nu söker vi personal till en av våra kunders kommande Pop Up butik i centrala Malmö! Du kommer arbeta "mitt i smeten" och får vara del av en av ett team som levererar en kundupplevelse utöver det vanliga!

För att passa för rollen är du utåtriktad, social och söker gärna kontakt med nya människor. Du älskar att vara i centrum och bjuder gärna in flera personer att lyssna när du pratar. För att lyckas i detta uppdrag har du servicekänsla och försäljning uti fingertopparna och brinner för service och försäljning. Du är tävlingsinriktad sporras av tydliga försäljningsmål. 

Som person trivs du med att jobba i team, du räds inte ett högt tempo och du är effektiv och noggrann. Du trivs med ansvar och tar dig gärna an utmaningar. Då arbetet är självständigt måste du ha en stor trygghet i dig själv att klara av att ta snabba och ibland lite svåra beslut på egen hand. Har du arbetat i butik tidigare är det en merit.

Intervjuer sker löpande så är du intresserad av tjänsten, sök redan idag!

Vi söker dig som:

- Kan arbeta under hösten/vintern
- Kan arbeta oregelbundna tider
- Är flexibel

Meriterande:

- Har erfarenhet av serviceyrket
- Har kassavana

Omfattning: Deltid
Plats: Malmö 
Lön: Timlön

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se Vi har inga möjligheter att ta emot eller svara på ansökningar via mail. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare madelene.farm@retailknowledge.se

Välkommen in med din ansökan!

Om Retail Knowledge:

"RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal."

 

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning