Lediga jobb

Sök jobb

Butikschef-Blomsterlandet Linköping

2018-12-28
Logo

Blomsterlandet är en del av Sveriges största blomsterföretag. Blomsterlandet har idag 59 butiker och verkar för en stark expansion. Blomsterlandets produkter står för inspiration och prisvärd kvalité med tydlig fokusering på blommor, växter och tillbehör för inom- och utomhus bruk. Blomsterlandet ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena Koncernen och har sitt huvudkontor i Mölnlycke.

Vi söker en entreprenörsdriven Butikschef till Blomsterlandet i Linköping.
Som Butikschef kommer du få fullt ansvar för att utveckla din Blomsterlandet-enhet. Är du är trygg och inspirerande i ditt ledarskap och brinner för försäljning och att utveckla din butik? Då kanske Du är just den vi letar efter. Det är också en fördel om du har ett intresse för Blomsterlandets produkter.
För Dig är det självklart att vara närvarande i ditt ledarskap, Du vill vara en del av driften och Du har ett stort engagemang för att coacha ditt team för att uppnå uppsatta mål. Som person har du ett stort hjärta, älskar service och kan gå den där extra milen för att göra kunderna nöjda.


Du har:
• Dokumenterad erfarenhet från ledande befattning i försäljning, gärna inom detaljhandeln
• Dokumenterad framgångsrik erfarenhet av att leda och utveckla team
• Erfarenhet av att med goda resultat driva arbete mot uppsatta mål

Arbetstid: Heltid
Omfattning av tjänst: Tillsvidareanställning
Ort: Linköping
Tillträde: Omgående

Är du den vi söker?
Varmt välkommen med din ansökan!?Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Gunilla Wånglin på mejl: gunilla.wanglin@retailknowledge.se
Vi tillämpar videopresentationer i den här rekryteringen.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning