Lediga jobb

Sök jobb

Butikssäljare - Mekonomens bemanningspool, Stockholm

2018-09-18
Logo

Nu söker vi butikssäljare till Mekonomen i Stockholm med omnejd
Du är en person som ska inspirera, engagera och sprida kunskap om Mekonomens sortiment till kunder och medarbetare. Du kommer att vara Mekonomens ansikte utåt och din huvudsakliga arbetsuppgift är att hjälpa kunder i kassan men du kan även hoppa in som budbilsförare.

Då detta är en behovsanställning måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier, eget företag eller annat jobb.

Rollen som butikssäljare på Mekonomen innebär framförallt att man skall jobba för att leverera den bästa köpupplevelsen för kunden. Du ska med högt engagemang erbjuda service i världsklass, och aktivt jobba med att överträffa våra besökares förväntningar om dig och butiken. Det är mycket meriterande om du har motorintresse, tidigare erfarenhet ifrån liknande verksamhet samt god kassavana.

Du kommer kunna styra själv över vilka dagar du kan jobba men du förväntas vara tillgänglig för jobb minst 3 dagar per vecka. 

Vi söker dig som
- Har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studier eller annat deltidsjobb
- Har körkort
- Har erfarenhet av serviceyrket
- Är stresstålig
- Kan arbeta oregelbundna tider
- Är flexibel och kan hoppa in med kort varsel
- Har kassavana

Start: Omgående
Omfattning: Bemanningspool, efter behov
Plats: Mekonomens butiker i Stockholm med omnejd
Lön: Timlön

Vi tar endast emot ansökningar via vårat rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Madelene Färm:
madelene.farm@retailknowledge.se

Välkommen in med din ansökan!

Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002. Vi på Retail Knowledge samarbetar med flera av Sveriges ledande retailbolag. Dessa samarbetspartners är i ständigt behov av duktiga butikssäljare med stort eget driv och hög servicenivå. Ibland till rena rekryteringar men lika ofta till interimsuppdrag och längre vikariat. Vi söker därför dig som är på jakt efter en ny utmaning, på kort eller lång sikt, som känner att du snabbt kan bidra till våra kunders verksamheter.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning