Lediga jobb

Sök jobb

Säljare NK-Herrkonfektion semestervikariat

2019-04-24
Logo

Vi söker sommarpersonal (Herrkonfektion) till NK i Stockholm 

Är mode något som ligger dig varmt om hjärtat? Då kanske just du är vår nästa säljare till NK!
Vi letar nu efter dig som vill sälja våra kvalitetssäkra varor och ge kunderna en shoppingupplevelse de sent kommer att glömma!

Arbeta med trendiga varumärken i inspirerande miljö
Som butikssäljare till någon av våra herravdelningar skall du ha erfarenhet av att sälja herrkonfektion och ett stort modeintresse.

Vi erbjuder dig ett ypperligt tillfälle att få ta del och sälja våra exklusiva varor samtidigt som du får:
- Arbeta med premium-märken
- Bli ambassadör för NK och avdelningen
- Utvecklas till att bli en strålande butikssäljare

Som säljare på NK blir du ansiktet utåt för hela vårt varumärke och får chanser att arbeta med både trendiga, exklusiva och klassiska varumärken. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att hjälpa våra kunder genom hela köpprocessen från det att dem kliver in i butiken, tills de går ut. Vill kunden ha ett par nya byxor eller en ny rock? Oavsett vad är det ditt uppdrag att ge dem en shoppingupplevelse i världsklass!

När du inte tar hand om kunder säkerställer du att allting ser snyggt ut på avdelningen. Vi ger dig chansen att växa och utvecklas i ditt arbete både genom att lära av dina branschkunniga kollegor och kontinuerligt delta i våra utbildningar.

Vi letar efter dig som andas mode!
För att bli ambassadör för NK ska du ha ett brinnande intresse för trender och alltid sätter dina kunder i det främsta rummet.

Du blir en del av ett sammansvetsat team där alla ställer upp för varandra och behöver därför aldrig vara rädd för att ta hjälp av en kollega. Vidare är du en driven och flexibel person som gärna lägger i en extra växel för att uppnå affärsmål såväl för dig själv som för teamet!

Departments & Stores - vi skapar den bästa shoppingupplevelsen
Vi är den största enskilda aktören på NK i såväl Stockholm som Göteborg. Departments & Stores utvecklar avdelningar inom mode, skönhet, accessoarer och smycken. Vi strävar alltid efter att skapa den bästa shoppingupplevelsen för våra kunder!

Vi hoppas att vi har lyckats fånga ditt intresse och välkomnar dig med din ansökan!

 

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning