Lediga jobb

Sök jobb

Butikschef - Myrorna, Norrköping & Linköping

2019-01-07
Logo

Vi söker nu en beprövad och erfaren butikschef till våra två butiker i Linköping och Norrköping. Vi söker dig som är en affärsdriven ledare som vill arbeta med secondhand och för en hållbar konsumtion.

I rollen som butikschef har du det operativa ansvaret för att driva och utveckla butikernas försäljning. Du är övergripande ansvarig för att butikerna drivs i linje med butikernas och Myrornas affärsplan och värderingar.
Du har personal- och budgetansvar. Personalansvaret omfattar omkring ca 30 medarbetare, som består av anställda och personer som arbetstränar inom ramen för olika arbetsmarknadsåtgärder. Vidare följer du t.ex. upp nyckeltal, säkerställer att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan, att butiken följer Myrornas koncept och att bemanningen och tidrapportering är optimal. Du rapporterar till en av Myrornas Områdeschefer.

Du är en ansvarstagande person med ett positivt och prestigelöst förhållningssätt gentemot din omgivning. Genom ditt ledarskap motiverar du dina medarbetare och skapar förutsättningar för dem och butiken att lyckas. Att engagera dina medarbetare i nyckeltal och försäljningsmål är en naturlig del av din vardag. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Du ser helheten i verksamheten och haren god prioriteringsförmåga eftersom du arbetar mot mål på såväl lång som på kort sikt.

För att trivas i rollen och leva upp till förväntningarna tror vi att du har en Gymnasial utbildning eller
erfarenhet som bedöms som likvärdig. Vi tror du har minst fem års dokumenterad erfarenhet av retail och minst tre års erfarenhet av ledande befattning med personalansvar. Du har tidigare erfarenhet från
konceptstyrd kedja och har erfarenhet av budgetering, konstadsuppföljning och schemaläggning. Som
ledare sätter du tydliga mål, delegerar ansvar, följer upp mål och prestationer. Vidare har du dokumenterad erfarenhet av att leda och driva framgångsrikt förbättringsarbete samt har en bevisat god kommunikativ förmåga med medarbetare, chefer och övriga intressenter.

Vi erbjuder
Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet i den direkta affärsverksamheten. Du får också
möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på
återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till
Frälsningsarméns sociala arbete.

Tjänsten är tillsvidare heltid, tillträde efter överenskommelse. Provanställning tillämpas.

Myrorna är Sveriges äldsta och största butikskedja för försäljning av second hand genom våra 33 butiker runt om i landet. Myrornas uppdrag är att genom återvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle samt generera ett stabilt överskott till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Myrorna har omkring 400 anställda och tar emot ca 600 personer varje månad i olika former av arbetsmarknadspolitiska åtgärder. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Läs mer på www.myrorna.se

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning