Lediga jobb

Sök jobb

Ass Multi Concept Manager - Dinsko/Ecco/Nilson Shoes, Skärholmen

2018-12-18
Logo

Vill du jobba som Assistant Multi Concept Manager för Sveriges största skokoncern?

Som Assistant Multi Concept Manager på Feetfirst (Dinsko, Ecco och Nilson Shoes) är du butikschefens förlängda arm gällande driften av butiken. Din huvuduppgift är att operativt driva försäljningen i butiken. Fokus kommer att ligga på att hjälpa teamet att leverera imponerande service och kundupplevelser som kommer att leda till att uppfylla butikens mål och nyckeltal. I rollen ingår att kvalitetssäkra butikens representerade koncept samt att bistå butikschefen med att utveckla personal och butik i enlighet med företagets affärsidé. Det gäller både i det dagliga arbetet samt när butikschefen är frånvarande. Du kommer att sammarbeta både med butikschefen och säljarna.

Vi söker dig som är försäljningsdriven, engagerad och brinner för det operativa arbetet. Du är en person som med din målmedvetenhet motiverar och inspirerar dina medarbetare att alltid prestera på topp. Tillsammans blir ni ett vinnande team.

Vi ser gärna att du har
• Tidigare arbetat flera år som säljare inom detaljhandeln
• Meriterande om du tidigare haft personalansvar
• Kunskaper i affärssystem inkl. Officepaketet
• Har en positiv attityd

Anställningsvillkor
Titel: Assisterande Butikschef
Anställningstyp: Vikariat minst 1 år med möjlighet till förlängning
Anställningstid: Deltid 32h/veckan
Löneform: Fast

I denna rekryteringsamarbetar vi tillsammans med Retail Knowledge och ansvarig rekryterare är Stina Såsser, stina.sasser@retailknowledge.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Retail Knowledge har rekryterat talanger till detaljhandeln sedan 2002.
Välkommen in med din ansökan!

 

Om företaget:
NilsonGroup är Skandinaviens ledande skokoncern. Genom våra butikskoncepr; Dinsko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns, Radical Sports samt franchisebaserade Ecco Stores kan vi erbjuda något som passar för alla. Ett oslagbart utbud i kombination med starka varumärken. Med 330 butiker i Sverige, Norge och Finland omsatte NilsonGroup 3 miljarder under 2017.
Vi tänker KUNDEN – Vi tänker ENKELT – Vi tänker NYTT – Vi tänker och visar TILLIT

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning