Lediga jobb

Sök jobb

Eventpersonal (vid behov) - Retail Knowledge, Stockholm

2019-01-10
Logo

Eventpersonal vid behov – Retail Knowledge, Stockholm

Nu söker vi personal till evenemang! Som eventpersonal befinner du dig ofta på nya platser med nya utmaningar. Du kommer att få göra allt från att arbeta som värd/värdinna till att stå på utsedda stationer med olika arbetsuppgifter.

Vi söker dig som:

- Har en känsla för service

- Är uppriktig och pålitlig

- Har ett personligt engagemang i det du gör

- Har en huvudsaklig sysselsättning såsom studier eller annat arbete

På Retail Knowledge är vi ett team, vilket innebär att vi ställer upp för varandra i alla lägen. Därför är det viktigt för oss att du arbetar bra i grupp och visar att du kan ta ledarrollen om så krävs.
Har du erfarenhet inom event av olika slag uppskattas det alltid, men det är inte ett krav.

Start: Höst/vinter 2018
Omfattning: Behov
Plats: Stockholm
Lön: Lön efter kollektivavtal

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att maila mig på sol.hanell@retailknowledge.se. Däremot tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se.

RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning