Lediga jobb

Sök jobb

Butikssäljare (50% - 80%) - MediaMarkt, Stockholm

2019-01-08
Logo

Vi söker dig som har passion för människor och försäljning, och som vill vara med på vår resa. Just nu söker vi säljare till olika avdelningar såsom mobiltelefoni, data, TV och hemelektronik.

Arbetsbeskrivning
På MediaMarkt erbjuds du möjligheten att utvecklas som person och som säljare. Du agerar som en förebild och bidrar till att sprida god energi till ditt team och våra underbara kunder. Tillsammans sätter vi mål för din och teamets prestation, provision erbjuds när målen nås. Som en av de ledande aktörerna i världen inom hemelektroniksbranschen erbjuder vi dig chansen att jobba med de senaste produkterna, och bli en del av vår företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv.

Vem är du?
På MediaMarkt är du vårt ansikte utåt och vi söker dig som älskar kundmötet och vill erbjuda det lilla extra till varje kund. Du är en väldigt bra lyssnare, lösningsorienterad och har lätt att förstå kundens behov. Du har en utpräglad vilja och förmåga att ta ansvar för din egen prestation och du triggas av att arbeta i ett högt tempo med tydliga mål. Vi tror även att du är pigg, glad, initiativrik och proaktiv. Har du tidigare erfarenhet inom sälj ser vi det som meriterande, men inte som ett krav.

Vad kan MediaMarkt erbjuda dig?
• Marknadsmässig fast grundlön enligt Handels kollektivavtal
• En av branschens mest fördelaktiga provisionssystem utan övre gräns
• Utbildning i säljteknik inom ditt produktområde
• Interna karriärmöjligheter

På MediaMarkt värnar vi om mångfald och jämställdhet, och uppmuntrar dig därför att söka till oss oavsett bakgrund, ursprung, kön, religionstillhörighet eller sexuell läggning. Hoppas vi ses på en intervju snart!

Med över 900 varuhus över hela Europa är MediaMarkt en av de största aktörerna på hemelektronikmarknaden. I Sverige har vi idag 28 varuhus samt en växande E-handel sedan starten 2006. Nu fortsätter vi vår resa med modernisering av befintliga varuhus samt nya varuhus.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning