Lediga jobb

Sök jobb

Servitörer/ Bartender - Retail Knowledge, Stockholm

2019-01-10
Logo

Servitörer / Bartender – Retail Knowledge, Stockholm

Vi söker servitörer och bartenders som vill jobba extra på evenemang! Som extra personal kommer du få jobba på olika typer av fester, evenemang, kick-offer och mycket mer. Vi ser gärna att du är en utåtriktad och pålitlig person med mycket spring i benen. Du behöver ha en känsla för service och vara genuin i det du gör. Du måste även ha en annan huvudsaklig sysselsättning såsom utbildning eller annat arbete.

Det är viktigt för oss att du talar både flytande svenska och engelska. Även andra språk uppskattas.

På Retail Knowledge är vi ett team, vilket innebär att vi ställer upp för varandra i alla lägen. Därför är det viktigt för oss att du arbetar bra i grupp och visar att du kan ta ledarrollen om så krävs. Har du arbetat som servitör är det alltid ett plus i kanten, men inte ett krav. För att kunna jobba som bartender behöver du däremot ha erfarenhet eller utbildnining bakom dig.

´Beskriver jag just dig? Tveka inte att söka!

Start: Höst/vinter 2018
Omfattning: Behov
Plats: Stockholm
Lön: Lön efter kollektivavtal

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att maila mig på sol.hanell@retailknowledge.se. Däremot tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg på vår hemsida www.retailknowledge.se.

RetailPoolen är Retail Knowledges uthyrningsverksamhet. Retail Knowledge är helt nischat mot detalj- och dagligvaruhandeln och har varit verksamma sedan 2002. RetailPoolen har ca 300 anställda i Stockholm, Göteborg och Malmö och vårt syfte är att bygga företagsanpassade bemanningspooler med extraanställda för kända retailbolag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och följer gällande kollektivavtal.

  • Dela:

Retail Knowledge | Rekrytering & Bemanning